Haimme eilen mitteli narttu Blackbagheera's Incredible Gril:in eli Hillan kotiin Paltamosta. Oikein reipas tyttö on kyseessä. Ei pahemmin itkenyt matkalla eikä kotona. Sinnan kanssa tulevat hyvin juttuun. Sinna kovasti jo tahtoisi leikkiä Hillan kanssa ja yrittääpä pentukin pysyä Sinnan mukana vaikka meno on vielä aika huteraa. :) Nyt on saatu elellä taas pitkästä aikaa pentuelämää jossa mattojen sijasta lattialla on sanomalehtiä, koristeiden sijasta leluja ja "odöör" tuoksun korvaa lievä kakan ja pisun haju. ;) Ulkona on juostu ahkeraan n. tunnin välein ja koko ajan on oltava silmät etu-,että takapuolella päätä. Hilla on kuin pieni nalle. Karva on vielä untuvainen ja suu tuoksuu pennulle. Ah, on tämä niin autuasta aikaa. ;p

Sinnalla alkoi reilu viikko sitten sopivasti juoksu. Ilmoitin meidät Seinäjoen KV näyttelyihin 25.10. Noihin aikoihin juoksun pitäisi olla ainakin pahimmilta osin ohitse. Saapas nähdä miten käy. Avoimeen luokkaan siis menemme vaikka nyt jälkeen päin harmittaa, etten ilmoittanut tyttöä käyttöluokkaan. Varasimme kaveripariskunnan kanssa mökin läheltä Seinäjokea jossa toivottavasti vietetään rentouttava viikonloppu koirien merkeissä.

Sälli voi hyvin ja majailee ulkona yötä-päivää. Tänään kävimme Jaanan kanssa takaa-ajamassa pojan ensimmäistä kertaa orilaitumelta paluun jälkeen. Meni hyvin ja ajattelinkin seuraavalla kerralla lyödä kärryt pojalle perään. Pääsee sitten talvella ajelemaan ihan kunnolla. :)

Loppuun vielä muutama kuva pikku-nallestamme :)
1945101.jpg

1945103.jpg

1945106.jpg