Niin on taas aikaa päässyt vierähtämään. Kaikkea jännittävää on tapahtunut sitten viime vuodatuksen. Alkakaamme vaikkapa oripojan kuulumisista:
Sällin kanssa asiat etenevät mukavaa vauhtia. Orilaidunpaikka on varattu Oulaisista jonne Sälli lähtee kesäkuun puolivälissä. Ensisyksyä pohjustaen olen käyttänyt poikaa Muhoksen harjoitusradalla pari kertaa ajamassa ja tutustelemassa paikkoihin sekä orhin tulevaan ammattiin. Hyvin ja ilman suurempia haavereita on molemmat kuljetukset sekä radalla ajot menneet. Hienosti poika menee koppiin vaikka aina mennessä ja tullessa pitää tammoille pihalla hieman huutaa. Nauru Toivottavasti vielä ehdimme näin myöhäisinä ilmoittautujina mukaan Oulun tamma -ja varsanäyttelyyn 3.6.!

Sitten koira-asiaa:
Kävimme Ristijärven ryhmänäyttelyssä näyttelemässä Hillaa ensimmäisen kerran virallisesti 16.5. EH tulla pätkähti ja esiintyminen sujui paljon paremmin kuin osasin edes odottaa. Hyvä hyvä Hilla! Nauru
          Tänä viikonloppuna eli 21.-24.5. olimme Pohjoisen belgien leirillä Vaalan Säräisniemellä Suvirannassa. Ilma suosi kaikkina päivinä leiriläisiä ja taisi siinä iho palaa yhdellä jos toisellakin. Päivittäisen treenin lisäksi ohjelmassa oli saunomista, grillaamista ja hyviä hetkiä koiraväen kanssa. Cool Kaksi ensimmäistä päivää treenasimme pääasiassa pk-tottista ja toko-ihmiset tokoa. Paljon saimme hyviä neuvoja liikkeiden hiomiseen. Kaksi viimeistä päivää olimme metsässä jäljestyksen, haun ja esineruudun merkeissä, minä ja Sinna tietysti jäljellä. Kieli ulkona Ensimmäisenä jälkipäivänä olo oli lähes toivoton, mutta viimeisenä eli lähtöpäivänä suoritus sekä jäljellä ja ruudussa oli niin hyvä, että voittajafiilis jäi. Nauru Paremmin ei leiriä olisi voinut päättää!

Nyt alkaa taas tylsä arki ja jälkikokeisiin ilmoittautuminen. Lämmintä ja leppoisaa kesää kaikille! Cool

1243170487_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Sinna kesällä -08 järvenrannalla lähdössä veneilemään