Kävimme siis porukalla Seinäjoella lomailemassa viime viikonlopun. Porukka koostui neljästä ihmisestä (minä, Mikko, Jaana ja Petri) ja kolmesta koirasta (Hilla, Sinna, Aada). Ensin ajoimme Kurikkaan josta hain itselleni koiran kuljetukseen hieman paremmin soveltuvan auton kuin entinen pieni (ja vanha!) mitsubishi oli. Kurikasta iltamyöhään ajelimme Peräseinäjoelle mökillemme jossa punkkasimme siis koko viikonlopun.
Lauantaina oli Sinnan  esiintymisen vuoro. Sinna siis oli vaihdettu jälkikäteen käyttöluokkaan mikä oli todellakin oikea veto! Sinna oli ERI1, PN3, sai vara-CACIB:in ja toisen SERT:insä!! Ei tullut ihan turhaan käytyä. Tuomarina oli Zoran Brankovich Serbiasta.
Kääpiöpinseri Aadalla ei mennyt sunnuntaina ihan niin hyvin. Tuomari oli suomalainen ja kuten tavallista, todella tiukka arvosteluissaan. Aada siis sai H:n kuten moni muukin kyseisen tuomarin kynsissä.
Hilla vietti aikaansa mökillä leikkien ja tutkien uusia ympäristöjä. Mukava matkustaa näin rauhallisten kavereiden kanssa! :)
Sällillä olemme ajaneet taluttajien kera, pian varmaan pärjätään ilman heitäkin. :) Viimein pääsi oripoika myös pihattoon. Nyt on hyvä olla ulkona kun pääsee halutessaan pehmeälle purupatjalle suojaan lepäämään!
Ensi maanantaina aloitamme Sinnan kanssa tottiskoulutukset jälleen OPKY:n vetämänä Saaran tallin maneesilla. Päästään aloittamaan valmistautuminen ensi kesän koitoksiin. :)

Loppuun muutama kuva viikonlopulta.

2019143.jpg
Jaana ja Sinna kehässä

2019144.jpg

2019146.jpg
Hilla parka, aina alimmaisena ^^

2019147.jpg
Hilla 3kk

2019148.jpg