Siinä se tulikin lyhykäisyydessään. Koulu vie kaikki mehut ja kun asuu vähän siellä sun täällä ei oikein tiedä missä pääsisi päivittämään blogia, saati kotisivuja. Juhannuksen jälkeen on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Yritän kertoa nyt nopsasti pääpiirteittäin jotain:

Kävimme juhannuksen jälkeen kesäkuun lopulla Sinnan kanssa koittamassa sitä JK2:sta Kajaanissa, mutta metsästä ei noussut kuin yksi keppi joten lähdimme suoraan kotiin. Eipä harmittanut, oli kokemuksena oikein hyvä käydä katsomassa vieraan paikkakunnan koetilanne. Päivä oli olosuhteiltaan hyvin tuskallinen sillä aamu kymmeneltä oli jo +27c lämmintä!

Hilla palautui kasvattajalleen Paltamoon heinäkuussa. Oma elämäni alkoi mennä päin mäntyä koiran ansiosta joten päätin, että Hillan on parempi asua kasvattajallaan omakotitalossa, jossa ei ole naapureita kuuntelemassa koiran huutoa kaikki päivät ja jossa on ulkohäkki mikäli Hilla keksii uudelleen "pissa- /kakkaleikit" taikka jatkaa kämpän "uudelleen sisustamista". Onneksi olemme Hillan kasvattajan kanssa ystäviä, joten jos minulle sattuu kovin kova ikävä iskemään, voin aina mennä Hillaa katsomaan.

Sinna sai heinäkuun lopulla sisarpuolia kun Sadun ja Samun perheeseen pyörähti 6 pörröistä belgilöistä. Energetic-Action's kennelin sijoitusnarttu Daimi sai pennut yhdessä Sinnan isän eli Kamin kanssa. Ensin heitin aivan vitsillä, että voisin ottaa toisen kahdesta urospennusta vaan kuinkas kävikään, pentujen ollessa 5-6vk ikäisiä minusta todella tulikin Energetic-Action's Gredon eli Kendon emäntä.  Toistaiseksi Kendo asuu Sadun ja Samun luona kunnes muutan omaan asuntoon koulun asuntolasta joulukuun alussa.

Sinnan kanssa kävimme jälleen jälkikokeessa 13.9. Kokkolassa ja yllätyksekseni metsästä nousi kaikki kepit, ruudusta kylläkin vain yksi esine (aika loppui) ja tottiksesta tuli 71p. ja sehän riitti koulutustunnukseen ja niin Sinnasta tuli muotovalio!! Valionarvohakemus odottaa lähettämistään vielä pöydällä, taidan odotella, että rahatilanteeni hieman vakiintuu kun aloitan työt koulun jälkeen. Kiitos kaikille ihanille treenikavereille avusta ja tuesta! Ilman teitä ei tähän olisi päästy!

Olen suunnitellut Sinnalle pentuja vuoden päähän mikäli ongelmia ei ilmene, koira pysyy terveenä ja uusintasilmäpeilauksessa silmät ovat terveet. Uroksiakin on jo katseltu alustavasti vähän sillä silmällä, mutta varsinaista päätöstä en ole vielä tehnyt. Kasvattajakurssille suuntaan 7.-8.11. Luumäelle.

Hevosesta vielä sen verran, että Sällille on tallipaikka varattuna Vetelistä. Ori siirtyy uuteen kotiinsa sitten kun itse suuntaan Veteliin joulukuussa.

Tähän mennessä kaikki on hyvin hanskassa ja ainakin vielä toistaiseksi hanskat ovat pysyneet tallessa!

Hyvää alkutalvea ja treeni-iloa kaikille!


Kendo 9vk. Kuva Satu Niemelä