Niin on kesä tullut! On kulunut TAAS hieman aikaa sitten viime kirjoittelujen. Nyt olen sairaslomalla harvinaisen sitkeän lentsun vuoksi joten ajattelin ottaa näppäimistön kauniisiin hyppysiini ja alkaa rustailemaan viimeaikojen tapahtumia.

Muutto uuteen kotiin siis sujui hyvin ja nyt lähes puolivuotta Vetelissä asuneena voin sanoa viihtyväni. Hevonen on asettunut uuteen talliinsa ja koirat uuteen kotiinsa minun kanssani. Rakensimme kaveriporukalla vanhaan navettaan Halsualle uuden tallin josta tulikin sitten hieno! Kaksi kuukautta tallin rakennukseen meni kuudelta ihmiseltä. Jotain pientä on edelleen tehtävänä. Avajaisia olemme suunnitelleet kesäksi.

Kendo on jo kasvanut Sinnasta yli. Säkä on tällähetkellä 61cm ja Sinnalla 59cm. Painoa molemmilla 20kg! Keveitä kavereita. :) Kendosta ei valitettavasti ole vielä muita kuin maaliskuussa otettuja kuvia, niitä laitankin tuohon loppuun.

Sällin kanssa olemme käyneet viime lauantaina raviradalla ensimmäistä kertaa tälle keväällä. Ruuna juoksi ilman vetoapua (tai ylipäätään kaveria), ensimmäistä kertaa Halsuan radalla ja puhtaasti kierrosajaksi 2,22!! Hienosti siis meni! Mikäli näillä eväillä jatketaan on syksyllä edessä opetus -ja koelähtö. :)

Sinnan pentusuunnitelmat siirtyvät kevääseen 2011 sillä minulla ei ole ollut lainkaan aikaa paneutua koiriin sen syvällisemmin muuton, uuden työn, tallin rakennuksen, koulun ja hevosen takia, mutta uskon, että sekin asia tulee muuttumaan kesän aikana kun suuri osa tekemisistä jää pois. Koulu on papereiden saamista vaille suoritettu, talli on pientä hiomista vaille valmis ja työ sekä uusi koti alkaa olla mallillaan joten pääsen pian taas koiramaailmaan kunnolla käsiksi. :)

Lämmintä kesää kaikille toivottaen
Reeta, Sälli, Sinna & Kendo

 
Sällin kanssa talliin toukokuussa 2010


Sinna ja Kendo maaliskuu 2010


Kendo maaliskuu 2010