Pitkästä aikaa jaksan bloggaillakin. :) Tämä blogi saa nyt toimia pentublogina (sikäli mikäli sellaiseen on tarvetta). Sinna siis astutettiin 4. ja 5.9.2011, siitä on nyt 2 viikkoa. Vielä olisi 2 viikkoa aikaa ultraukseen jolloin siis selviää onko Sinnalle ja Oskulle tulossa belgivauvoja. :) Tässäpä hieman tietoja tulevista vanhemmista:

 

I. C.I.B FI MVA SE MVA JK3 TK1 BH CÄSARBORG'S FOXY KLOREL
Osku on tulosta vaille käyttövalio jäljeltä. Näyttelyissäkin on tullut menestystä. Itselleni ensijaisen tärkeää oli kumminkin urosvalinnassa terveys ja luonne. Osku on rauhallinen, avoin ja sosiaalinen uros. Tulee toimeen kaikkien kanssa. LTE +157p.

 

E. FI MVA JK2 BH COUSIN'S PRISCILLA
Sinna on minun ensimmäinen oma koirani. Olin täysin tietämätön palveluskoiralajeista kun Sinna meille muutti. Kumminkin tuloksiksi ollaan saatu BH ja JK2 sekä muutamia palkintoja näyttelyistä joten tämä kertonee jonkin verran koiran koulutettavuudesta ja luonteesta. Sinna on sosiaalinen ja avoin. Tykkää kaikista ihmisistä, joskin jokainen pitää ottaa vastaan häntä heiluen voimakkaan haukun kera. :) LTE +144p. Luonnetestivideo tästä

 

Osku KoiraNet

Sinna KoiraNet

Yhdistelmän sukutaulu

 

Jos olet kiinnostunut pennuista, ota rohkeasti yhteyttä:

koivulan @ netti.fi (poista välilyönnit)

 

Loppuun muutamia kuvia vanhemmista:


Osku kesällä 2011 5v.


Osku kesällä 2011 5v.

 

 


Sinna kesällä 2009 3,5v.


Sinna kesällä 2008 1½v.


Sinna kesällä 2011 4,5v.